page_top_back

Pakkemaskin Frakt til Nederland

Denne kundens produktlokus på daglige kjemiske produkter, som vaskemiddel, vaskepulver osv. De kjøpte et roterende pakkesystem for vaskeposer. De har strenge krav til produkter og er veldig forsiktige med å gjøre ting. Før de la inn en bestilling, sendte de oss poseprøvene deres for å bekrefte om materialet i posene deres kan lages. Etter å ha fått bekreftelse fra ingeniørene våre legger de inn en bestilling til oss. Vi kommuniserte mange detaljer, inkludert prosedyrer, tegninger osv. Etter å ha bekreftet detaljene, starter vi produksjon.Nå har dette systemet fullført produksjon, igangkjøring og godkjenning på stedet. Vi sendte også emballasjeprøver til kunder for visning, og etter å ha fått godkjenning fra kundene, pakket og pakket vi dem.

设备图片 (9)

Maskinene skal sendes til Nederland. Nær slutten av året må mye varer sendes.Arbeidere på fabrikken jobber overtid og er opptatt med å pakke. Alle er delt inn i grupper, noen arbeidere må jobbe til klokken 10 på kvelden. Vi håper at kundene kan motta maskinene våre så fort som mulig, ved å bruke maskinene våre så snart som mulig mulig, og forbedre produksjonseffektiviteten deres.

微信图片_20221226153214

Etter alles innsats pakkes og sendes en container med 20 GP. Vi ser frem til at kundene mottar varene og bekrefter maskinene våre.

Nå er mekanisering allerede en trend, og manuell pakking kan ikke lenger dekke dagens sosiale behov.Uansett hvilken bransje du er i, trenger mat-, maskinvare- og kjemisk industri det mer. Maskinene våre kan møte alles nåværende behov for mekanisering, skreddersy et sett rimelige emballasjeløsninger for hver kunde, og samtidig gi ettersalg servicegaranti.

Maskinene våre har blitt eksportert til mer enn 50 land, inkludert USA, Sør-Korea, Canada, Russland, Storbritannia, Mexico, Sør-Afrika, Thailand osv. Vi har laget mange tilpassede systemer.Hvis du har behov, vennligst kontakt oss uten å nøle.


Innleggstid: 26. desember 2022